Valutor:

Von Zipper Främjande Män Von Zipper Beefy Spegelglas Goggles Helglas eefB7ft2

  • 667 antal i lager

s.kr304  s.kr141
Spara: 54% mindre

Qty:

Investera i ett par Beefy Goggles from Von Zipper och gör dig av med begränsad sikt för alltid. Dessa goggles öppnar upp din vidvinkelsyn och du får dessutom fantastisk sikt nedåt. Med det stora cylindriska polykarbonatglaset får du även bästa möjliga hållbarhet och slagskydd.

Den här modellen är designad med ett Sky Chrome-glas. Imma är dessutom ett minne blott. Med den inbyggda ventileringen för du en jämn luftgenomströmning och de dubbla glasen förhindrar att varm och kall luft möts så att kondens inte kan bildas.

Du behöver inte heller oroa dig för kylan. Med dessa goggles får du ett mjukt fleece-foder med ett trippelt lager av skumgummi som håller fukt borta och bevarar värmen.
Bågfärgen heter Translucent Shmakta och håller sig flexibel även i låga temperaturer. Dessa goggles finns dessutom att välja på i flera färger!

Beefy är dessutom kompatibel med hjälmar och du kan anpassa den justerbara remmen för en skräddarsydd passform. Skidglasögonen är UV400-skyddande och levereras med två års garanti från tillverkaren.

Glaskategori: 2
Glastyp: Spegelglas
Märke:Von Zipper
Material:plastic
Bågform:Helglas
Skalmar:0 mm
Näsbrygga:30 mm
Glas:90 mm


Relaterade Produkter

 
RSS produkt Feed :: Von Zipper Främjande Män Von Zipper Beefy Spegelglas Goggles Helglas eefB7ft2 Copyright © 2020 http://www.musikalmedpoff.se/