Valutor:

Dragon Ägaren Rekommenderade Online Män Dragon NFX2 Goggles Helglas i8jA47NY

  • 933 antal i lager

s.kr308  s.kr133
Spara: 57% mindre

Qty:

Chris Benchetler / Dark Smoke / Lumalens Red Ionized

NFX2 från Dragon har Swiftlock Technology som låter dig byta lins blixtsnabbt, det gör den till märkets mest avancerade cylindriska lins och ram. Du lossar bara på ett reglage på varje sida och sedan lossnar linsen, det går enkelt att göra med glasen kvar på huvudet och handskarna på händerna. NFX2 tar klarhet, användbarhet och stil till en helt ny nivå. Den cylindriska linsen är formsprutad vilket innebär att den är optisk korrekt utan att ge några distorsioner. På ovansidan sitter en hållbar, armerad ventilering som tillsammans med anti-imm beläggningen förhindrar fukt på insidan av linsen. Ramen har tre lager med skumgummi där det innersta lagret består av allergivänligt mikrofiber. Den ramlösa designen ger ett otroligt coolt utseende.

Lumalens är en färg optimerad linsteknologi som ger ultra HD-optik över hela spektrumet för ljusförhållanden, den är konstruerad för att optimera och förbättra sikten i alla miljöer. Dragon's exklusiva Lumalens teknologi ger förbättrad färgintensitet, ökad kontrast och exakt djupseende. Genom att filtrera bort vitt och grått ljus som är typiskt för imma och bländningar, samtidigt som rött, grönt och blått ljus släpps igenom, förstärks klarheten och kontrasterna. Lumalens har lyckats sätta en ny standard för linsprestanda.

NFX2 är i storlek medium och passar utmärkt även med hjälm. Tack vare silikon beläggningen på insidan av den justerbara remmen får man en säker passform. En extra lins ingår. Skidglasögonen är UV400-skyddande och levereras med två års garanti från tillverkaren.

Färgkod: 005
Bågfärg: Chris Benchetler
Glasfärg: Dark Smoke / Lumalens Red Ionized
Glaskategori: 3 / 3
Ljusgenomsläpp: 20 % (soligt/starkt ljus) + 22 % (soligt/starkt ljus)
Märke:Dragon
Material:plastic
Bågform:Helglas
Skalmar:0 mm
Näsbrygga:30 mm
Glas:60 mm


Relaterade Produkter

 
RSS produkt Feed :: Dragon Ägaren Rekommenderade Online Män Dragon NFX2 Goggles Helglas i8jA47NY Copyright © 2020 http://www.musikalmedpoff.se/